В американському штаті Міссурі законодавці розглядають поправку до Конституції штату, яка б мала захисти право на життя ще ненароджених дітей. Про це повідомляє pro-life портал «LifeSite».

Член Палати громад штату Міссурі республіканець Майк Мун, автор цієї конституційної поправки, наголошує, що захисники так званого «права» на аборт знаходяться у конституційно-правовій колізії, оскільки у конституції штату ніде не забезпечене чи захищена так зване «право» на аборт. У той же ж час Конституція штату захищає право людини на життя.

На даний момент у штатах Міссурі, Алабама, Оклахома, Південна Кароліна ативно просувається законодавча ініціатива, яка б мала законодавчо закріпити визначення, що всі люди, в тому числі й ненароджені діти, є особами з відповідними правами. Оглядачі зауважують, що рух за визнання ненароджених дітей особами у США, на даний момент, має позитивну динаміку розвитку.

Джерело: http://catholicnews.org.ua/u-ssha-nabiraie-silu-ruh-za-zakonodavche-viznannya-nenarodzhenih-ditey-osobami