Святе письмо – воплочене Слово Боже

Слава Ісусу Христу!

Як вже нещодавно анонсувалося, з 23 до 25 грудня ц.р. на базі Василіянського інституту філософсько-богословських студій імені Йосифа Велямина Рутського у Брюховичах біля Львова.відбувалися реколекції на тему: «Святе письмо – воплочене Слово Боже», які проводив духовний наставник Асоціації лікарів-католиків – отець Корнилій (церква Онуфрія у Львові) для членів цієї організації та її симпатиків.
Як завжди, реколекції пройшли цікаво на високому методичному, духовному, пізнавальному, організаційному рівні, з участю у богослужіннях (літургії, вечірні), поєднуючи наукові заняття з молитовними практиками.
Велика подяка отцю Корнилію за багаті духовні знання, роз’яснення, поради, настанови, що дуже необхідні нам для здоров’я нашої душі, і як чиста джерельна цілюща, життєдайна вода дає сили, енергію, натхнення для роботи на тривалий період часу.
Велика вдячність керівникам Асоціації – пані Лесі і пану Івану Луць, відповідальним співробітникам Василіянського інституту за добре організований даний захід, за створену дружню, приємну атмосферу, в якій перебували всі задоволені учасники реколекцій .
Хай Вам всім щастить і Господь Бог рясно благословляє!
З прийдешнім щасливим НОВИМ РОКОМ і РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Джерело

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17