25 лютого 2017 р. в конференцзалі Львівського національного медичного університету ім.Д.Галицького відбулася чергова звітно-виборча конференція Українського Лікарського Товариства (УЛТ) у Львові.

На конференції зі звітом про роботу за 2015- 16 рр.. виступив Голова УЛТ у Львові, Голова СФУЛТу проректор ЛНМУ ім. Д.Галицького, професор Андрій Базилевич, який висвітлив всі напрямки діяльності УЛТ, проблеми та плани  розвитку української лікарської громади, яка зараз знаходиться у важкий час реформування медицини в Україні.

Зі  звітами виступили голови комісій та скарб.

Гостем УЛТ був  Голова Жешувської Лікарської Палати, який поділився досвідом польського лікарського товариства та підписав угоду про співпрацю з УЛТ у Львові.

В обговоренні звітів про роботу УЛТ за звітний період виступили члени  УЛТ, оцінили діяльність товариства задовільною, також  запропонували пропозиції по покращенню роботи УЛТ, нові напрямки розвитку товариства на найближчу перспективу.

На конференції були прийняті в члени УЛТ лікарі,  рекомендовані  різними осередками Львівщини.

На кінець відбулися вибори нового Голови, членів управи та голів комісій УЛТ.

Новим Головою УЛТ у Львові обраний заступник головного лікаря ЛДОРЛДЦ Олег Дуда.

Асоціація лікарів-католиків (АЛК) щиро дякує попередньому голові УЛТ у Львові та Голові СФУЛТу, проректору ЛНМУ проф.Андрію Базилевичу за його працю в УЛТ в дуже нелегкий час, як для України, так і для українськоїмедичної громади, і вірить, що він як Голова СФУЛТу буде і надалі допомагати новообраному Голові УЛТ проводити проводити медичну громаду до європейського рівня медицини.

АЛК вітає Голову УЛТ у Львові п.Олега Дуду з обранням його на дуже важливу посаду для медичної громади Львівщини. Бажаємо успіхів та плідної праці в цей важкий час реформування української медицини.

Хай Господь надихає та допомагає Вам!

Повідомила Леся Луць