Підсумки звітної конференції Українського лікарського товариства у Львові, 24 лютого 2018 року о 10 год.
Визначено основні напрямки діяльності на 2018 рік.
Зареєстровано понад 100 учасників, затвержено 50 нових членів, створено 3 нових осередки.
Голова Українське Лікарське Товариство у Львові Олег Дуда окреслив основний вектор діяльності на 2018 рік. Це активна промоція членів українського лікарського товариства у професійному плані, промоція УЛТ у Львові, промоція лікарського самоврядування. Також промоція та створення позитивного іміджу медицини, шляхом концентрації та поширення позитивних новин про діяльність лікарів. У співпраці з Капітал-Медіа, Михайло Курус, та DoctorTap Ukraine, Volodymyr Osychka. Проблема “Фізичний захист лікарів та медперсоналу під час виконання професійних обовязків” – з кожним таким випадком (навіть погрози фізичної розправи або тиску) просимо звертатись: для широкого медійного (можна без прізвищ) висвітлення та допомоги в юридичній площині (позови до суду на кривдників лікарів).
Роботу голови, головної управи та діяльність товариства визнено, як добру.
Одноголосно проголосовано ініціативу про перейменування назви вулиці Некрасова на вулицю Мар’яна Панчишина.
Мар’я́н Іванович Панчи́шин (6 вересня 1882, Львів — 9 жовтня 1943, там же) — український лікар і громадський діяч. Організатор і довголітній голова Українського лікарського товариства, піонер охорони здоров’я в Західній Україні. Особистий лікар Андрея Шептицького, викладач Таємного університету.
Обговорено проблеми юридичного захисту членів УЛТ у співпраці з АО Імунітет, Оленка Радь Кіт (Olenka Rad Kit)
Висвітлено конкурсні умови щодо Відзнаки за професіоналізм та милосердя Орден Святого Пантелеймона. Честь медичної професії. Ірина Шевчук
Юліан Мицик (Yulian Mytsyk) навів “Міжнародний досвід лікарського самоврядування”