У 2017 році буде 150 років з дня заснування Львівського лікарського товариства, яке внесло значний вклад у розвиток та історії польської та української медицини.

УЛТ у Львові та Асоціація польських лікарів у Львові, вважаючи себе багато в чому, як послідовниками славного Львівського товариства , прагне організувати у Львові з 19-21 жовтня 2017 року Святкування з нагоди 150-річчя Львівського лікарського товариства та Міжнародну наукову конференцію. Для цих урочистостей ми хотіли б запросити представників: всіх медичних університетів, всіх польських медичних осередків, представників всіх медичних організацій, що входять у Польську медичну Федерацію,  СФУЛТ, Асоціацію лікарів-католиків Польщі.

Наш ювілей повинен відбутися за участі делегацій українських та польських  медичних асоціацій зі всього світу.

Інформаційний лист

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ УКРАЇНИ

УКРАЇНСЬКЕ ЛІКАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО У ЛЬВОВІ

ПОЛЬСЬКЕ ЛІКАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО У ЛЬВОВІ

19-21 жовтня 2017 року

ПРОВОДЯТЬ

Міжнародну українсько-польську конференцію

«150-річчя Львівського лікарського товариства»

співорганізатори – Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Департамент охорони здоров’я ЛОДА,  Світова федерація українських  лікарських товариств.

До участі у конференції запрошуються представники всіх медичних університетів, польських та українських медичних осередків, представники всіх медичних організацій, що входять у Польську медичну Федерацію, СФУЛТ та УЛТРобочі мови конференції – українська, польська, англійська.

Напрямки роботи конференції

Секція 1. Історія товариства лікарів у м. Львові.

Секція 2. Сучасна онкологія – виклики XXI століття.

Секція 3. Можливості трансплантології.

Секція 4. Кардіохірургія

Секція 5. Радіологія

Секція 6. Кардіологія

Секція 7. Торакальна хірургія.