Коляда-2019

10-min

Україна колядує, колядує й АЛК. Щороку на свято Василія Великого лікарі і симпатики Асоціації разом із родинами збираються у василіянському монастирі Святого Онуфрія у Львові. Цього року коляда відбулася восьмий раз. На празник гостей чекають монахи в трапезній із щедро накритим святковим столом, а лікарі приходять з підготовленим вертепом, чи різдвяною виставою, колядами, віншуванням та гостинцями. Так було і цього року: чудовий вертеп у виконанні театральної студії хору «Осанна» із церкви у Шевченківському гаї, щирі віншування і колядки. В монастирі нас зустрів отець Корнилій Яремак, ЧСВВ, духовний асистент АЛК, який вже більше 11 років дбає про духовне зростання лікарів, навчає, передає багаті духовні знання, дає цінні поради на щомісячних зустрічах та щорічних реколекціях. Всі гарно колядували, діти віншували, дорослі спілкуватись і фотографувались. Свято вийшло на славу Божу! Христос Рождається! Славімо Його!

Леся Луць3-min 4-min 5-min 6-min 9-min 10-min 11-min 13-min 12-min 7-min 8-min 14-min1-min