ІІІ-й з’їзд мирян Львівської Архиєпархії УГКЦ

2

6 жовтня у Львівській Духовній семінарії Святого Духа відбувся ІІІ-й з’їзд мирян Львівської Архиєпархії УГКЦ, організатором якої є комісія в справах мирян Львівської Архиєпархії, координатор-голова комісії п. Михайло Прийдун. Розпочався з’ їзд в храмі семінарії Молебнем до Пресвятої Богородиці, який провів Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор, продовжився – в конференцзалі, де учасники з великою зацікавленість слухали доповіді: 1.Преосвященного владики Володимира Груци “Апостольське повчання” Радійте і веселіться”. 2.Д-ра філософії Юрія Підлісного” Євангелізація. Миряни. Суспільний виклик.” 3.О. д-ра Ігоря Галея” Канонічно-пасторальний аспект святості мирян згідно ККСЦ”. 4.О. д-ра Михайла Димида” Європейський колоквіум парафій (Сер)”. Після обіду всі працювали в групах для напрацювання резолюції з’їзду та обрання делегатів на Всеукраїнський з’ їзд мирян УГКЦ в Києві 3-4 листопада 2018 р. Пропозиції робочих груп були оголошені в залі для доопрацювання та об’єднання в одну резолюцію з’ їзду, яку планується надрукувати в найближчий час в ж.” Мета”.8