7 квітня – свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, одне із найбільших свят для всього християнського люду.

Лікарі-католики відзначають цей день в особливий спосіб. 7 квітня – це ще Міжнародний день здоровя, а УГКЦ оголосила цей день – Днем подяки за дар життя.

Впродовж 8 років цього дня різні громадські організації («Інститут захисту життя», Асоціація лікарів-католиків, спільноти «Матері в молитві», «Рух за життя» та ін.) виходять зі священиками на молитву за лікарів та медпрацівників, роздають листівки в медичних закладах (пологових будинках, гінекологічних відділах та жіночих консультаціях), проводять зустрічі з медиками, пацієнтами та відвідувачами медичних закладів, бесіди «Що таке аборт та його наслідки».

????????????????????????????????????

Так було і цього року 7 квітня. Ось лікарі-католики та спільноти «Матері в молитві» храмів Пресвятої Євхаристії та Св.Віри, Надії і Любові в гінекологічних відділах ( №№1 і 2) МКЛШМД молилися та подарували медикам 1-го гінекологічного відділу ікону «Плач Ісуса Христа за абортованою дитиною», Ісус страждає, а ви?

img173

img174

IMG_1001

Лікарі АЛК та члени спільнот «Матері в молитві» храму Св.Йосафата та Мучеників УГКЦ та  Свято-Іванівської Лаври відвідали пологові відділи ЛОКЛ, молилися спільно з медиками та пацієнтками в каплиці  під час Служби Божої в наміренні збереження життя зачатих ненароджених дітей. Провели бесіди з медиками та пацієнтками  «Чому аборт – це гріх?», «Наслідки аборту», роздали листівки та образки.

В цей же час в храмах УГКЦ відбувалися   Служби Божі в наміренні збереження ненароджених дітей та духовного всиновлення зачатої дитини.

д-р. Іван Луць,

Президент Асоціації Лікарів Католиків

1 Reply to “День подяки за дар життя

1. I was curious if you ever thought of changing the layout of your site?
    Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more
    in the way of content so people could connect with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having one or two images.
    Maybe you could space it out better?