7 квітня – свято Благовіщення Пресвятої Богородиці – День подяки За дар життя – Міжнародний день здоров’я. Впродовж 10 років цього дня різні громадські організації (Інститут Захисту життя, Асоціація лікарів-католиків (АЛК), Спільноти “Матері в молитві”, “Рух за життя” та ін. виходять зі священниками на молитву  в медичні заклади Львова (пологові будинки, гінекологічні відділення лікарень та жіночі консультації поліклінік), моляться за лікарів, медпрацівників, вагітних, проводять зустрічі та бесіди з медпрацівниками та відвідувачами, роздають листівки та інформаційні матеріали про штучне переривання вагітності (аборт) та його наслідки.

Так було і цього разу. 7 квітня лікарі-католики та спільноти “Матері в молитві” храмів святого Йосафата і Мучеників українського народу та  Пресвятої Євхаристії відвідали пологові відділення Львівської обласної клінічної лікарні (ОКЛ), жіночу консультацію 1-ї міської комунальної поліклініки м.Львова та 1-ше і 2-ге гінекологічні відділення Львівської міської комунальної лікарні швидкої меддопомоги (ЛМКЛШМД), молилися з медиками та пацієнтами в каплицях під час Служби Божої з отцем Михайлом Цегельським , та Молебня до Пресвятої Богородиці – з отцем Стефаном Шафраном в наміренні збереження життя зачатих ненароджених дітей, вагітних та жінок, які в своєму житті колись робили аборти, щоб вони знайшли сили волі покаятись і примиритись з Богом. Лікарі АЛК подарували для каплиць ЛОКЛ та МКЛШМД  ікони страждаючого Ісуса Христа, який в своїх долонях тримає абортоване дитя (таку ж ікону в 2016 р. подарували 1-му гінекологічному відділенню МКЛШМД), а медпрацівникам – брошуру “Християнська етика для медпрацівників”, а працівникам та відвідувачам –  буклети “Дитина – дарунок Божий”, “Мамусю,   татусю благаю вас, не зрадьте мене … я так хочу жити”, образки Святої Джанни Беретти Молли з молитвою духовного всиновлення зачатої дитини.

unnamed 2 1

17841918_251096508696991_1591059083_n 17842032_251096382030337_730202067_n